Villa Georgia (2 - 6 personen)


Het huis in Pitsa
Het huis in Pitsa

There is no place on earth ...

 

Welkom bij villa Georgia. 

Villa Georgia ligt in Pitsa. Een klein dorpje aan de Golf van Korinthe, op de Peloponnesus. Pitsa is de plek bij uitstek om een ontspannen vakantie te vieren. Je komt terecht in een huis dat van alle gemakken is voorzien. Vanwege de omgeving kom je in Pitsa echt tot rust.  Om te gaan zwemmen loop je ongeveer 100 stappen naar de zee toe en daar tref je een strandje waar je je lekker te buiten kunt gaan aan watersport. In de zomer is de zee er koel genoeg om voor afkoeling te zorgen en warm genoeg om er uren in te kunnen blijven zwemmen.

 

De zee is diepblauw van kleur en diep genoeg om prachtige snorkeltochten te kunnen maken. Als je geluk hebt dan kan je vanaf jouw balkon soms de dolfijnen zien spelen!

 

Achter het huis liggen de bergen. Voor de wandelaars: hier kan je echt uren en uren in rondwandelen, zonder er ooit genoeg van te krijgen! Ben je een moutainbiker? Rijd dan even naar Xylokastron en huur daar een mountainbike, en verken de prachtige bergen waar je je helemaal te buiten kunt gaan aan avontuurlijk biken.

 

Vanuit Pitsa maak je diverse prachtige dagtochten. De Peloponnesus is een van de meest afwisselende delen van Griekenland. Bergen, zee, prachtige valleien, uitgestrekte vlakten en niet te vergeten: vrijwel overal ben je of in de buurt van de zee, of ben je bij de zee. Op deze website vind je een aantal beschrijvingen van interessante dagtochten.

 

Vroeger zag ik ooit iemand met een T shirt waarop stond: "There is no place on earth like Greece". Ik heb die kreet vervolgens thuis overgenomen en wat aangepast: "there is no place on earth like Pitsa ! Kom en ervaar waarom ik daar zo over denk.

 

Wil je meer weten over de tarieven, klik dan hier

 

Hopelijk tot ziens!

 

Georgia